Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeCliëntCoaching

Coaching

Wilt u uzelf graag verder ontwikkelen op professioneel of persoonlijk gebied? Wilt u een stap zetten in uw persoonlijk leiderschap? Heeft u het gevoel dat u ‘stil staat’ en is uw werk niet uitdagend genoeg? Of zijn er lastige collega’s op het werk en wilt u leren hoe u hiermee om moet gaan? Onze ervaren coaches geven u inzicht in uw huidige functioneren en helpen u buiten kaders te denken om zo nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Samen met uw coach werkt u aan uw ontwikkelingsvraagstuk, probleem of andere persoonlijke doelen. Wij helpen u inzicht te krijgen in andere manieren van reageren en handelen in praktijksituaties. In gesprekken leert u meer over uw gedrag en dat van anderen en uw coach daagt u uit om een positieve gedragsverandering in uw werksituatie bereiken. Met als doel: te worden wat u wil en wat u kan bereiken!

Download brochure

Loopbaanadvies

Uw loopbaan kan door verschillende ontwikkelingen een onvoorspelbaar beloop krijgen. U kunt geen voldoening (meer) uit het werk halen of u loopt na succesvolle jaren vast in uw werk. Bijvoorbeeld door een veranderende organisatie of veranderende werkzaamheden behorende bij uw functie. Loopbaanadvies geeft u, middels uitgebreid testonderzoek, inzicht  in uw capaciteiten, persoonlijkheid, beroepsinteresses en ambities. Op basis van de testresultaten en het interview geeft onze psycholoog u advies over de best passende (toekomstige) werkomgeving.

Loopbaanadvies kan ingezet worden bij studiekeuze, sollicitatieprocedures of re-integratietrajecten.

Download brochure

Mental Check Up

Onze auto laten we ieder jaar APK-keuren om veilig de weg op te gaan. Waarom doen we dit niet met onszelf? Door een Mental Check Up te doen krijgt u inzicht in uw ontwikkelingsmogelijkheden, arbeidstevredenheid en risicofactoren binnen uw huidige functie.

De Mental Check Up is een kort, inventariserend en persoonlijk gesprek met een psycholoog ter voorkoming van psychische klachten. Het gesprek wordt preventief ingezet om risicofactoren vroegtijdig op te sporen en te voorkomen dat u psychische klachten krijgt. Een Mental Check Up gesprek kan op onze vestiging plaatsvinden, maar de psycholoog kan ook naar uw organisatie toe komen.

Download brochure