header_client_250914b
Online zorg via Interapy

Online zorg

Interapy

Interapy, onderdeel van HSK, is al meer dan twaalf jaar gespecialiseerd in ehealth en online psychotherapie. Hiermee bieden wij u de optie om in uw eigen tijd en omgeving een behandeling te volgen.

Voordelen

Een online behandeling bij Interapy heeft alle kwaliteitskenmerken van een face-to-face behandeling bij HSK. Daarnaast zijn er praktische voordelen:

  • Wereldwijd: u kunt overal ter wereld uw behandeling volgen, zolang u maar online bent. Ideaal wanneer u in het buitenland woont en/of werkt.
  • Flexibel: u bepaalt zelf wanneer u uw thuisopdrachten uitvoert.
  • Bedenktijd: de psycholoog en u zijn niet tegelijk online, waardoor u beiden de tijd hebt om na te denken. De ervaring leert dat dit de behandeling ten goede komt.
  • Laagdrempelig: wanneer u huiverig bent voor face-to-face contact met een psycholoog kan een online behandeling uitkomst bieden.

Onze online werkwijze

U volgt de behandeling met een vaste psycholoog, volgens een duidelijk stappenplan met schrijfopdrachten en oefeningen. Behandeling vindt plaats in een beveiligde online omgeving. U heeft gemiddeld twee keer per week contact met uw psycholoog.
De behandeltrajecten zijn vergelijkbaar met de reguliere HSK-behandelingen, alleen de vorm verschilt. Interapy kent de volgende opties:

  • Volledige online behandeling.
  • Hybride behandeling, bestaande uit een online behandeling, waar nodig aangevuld met face-to-face sessies.

 
Voor meer informatie kijk op Interapy.nl.