Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeMijn klachten staan er niet tussen…

Mijn klachten staan er niet tussen…

Herken je jezelf niet in bovenstaande klachten, maar ervaar je wel klachten? Doe de zelftest. Deze zelftest geef jouw een indicatie van de zwaarte van de  aanwezige psychische klachten en  advies voor een vervolgstap.

Doe de zelftest. 

Onze online psychologen

Al onze online psychologen zijn stuk voor stuk bevlogen, gekwalificeerd en goed opgeleid. Zij zijn gespecialiseerd in het effectief online behandelen van de meest voorkomende psychische klachten. Zij nemen de tijd om naar jouw te luisteren en bepalen samen met jou wat de beste aanpak is om van je klachten af te komen.