header_client_250914b
Werken bij HSK

Werken bij HSK

Werken bij HSK

Werken bij HSK betekent werken met en voor mensen. Onze inzet is: enthousiaste en gedreven medewerkers die plezier hebben in hun werk. Onze gedrevenheid om de beste zorg te bieden leidt tot een prettige en professionele werkomgeving. Vanuit ambitie en betrokkenheid werken onze medewerkers aan de toekomst van HSK en de gezondheid van onze cliënten. In onze organisatie hechten wij veel waarde aan een open en oprechte omgang met elkaar.

Werkomgeving
Werken bij HSK betekent dat je werkzaam bent op één van onze vestigingen of hoofdkantoor. Onze locaties kenmerken zich door een kleinschalig karakter. Dit vind je terug in een grote mate van zelfstandigheid en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel bij onze medewerkers, korte communicatielijnen en een persoonlijk karakter, maar wel met de daadkracht, professionaliteit en inhoudelijke expertise van een grote landelijke speler.

Opleidingsbeleid
HSK werkt uitsluitend met hoogopgeleide professionals en investeert fors in de verdere en voortdurende ontwikkeling van haar personeel. We staan voor kwaliteit en willen de beste zorg bieden. Daarom is opleiding een belangrijk aspect binnen ons HR-beleid. Of je nu voor of achter de schermen werkt.

Werving & selectie
Kijk voor gerichte sollicitaties in ons vacatureoverzicht. Je kunt je sollicitatiebrief en curriculum vitae digitaal versturen naar het e-mailadres dat staat vermeld in de vacaturetekst. Je ontvangt binnen vijf werkdagen een ontvangstbevestiging. Daarin informeren wij je nader over de vervolgstappen.

HSK werkt voor het selecteren van haar nieuwe professionals met een aantal vooraf vastgestelde competenties, die meest relevant zijn voor de betreffende functie. Tijdens het selectiegesprek met de potentiële kandidaten wordt de aanwezigheid en het niveau van deze competenties door middel van specifieke vragen getoetst en beoordeeld. Vervolgens worden bij de kandidaat na een positief gesprek deze competenties ook uitvoerig getest via een assessment. Alleen een positief vrijgegeven assessment leidt tot aanname van een kandidaat.

De instroom van onze zorgprofessionals loopt normaliter via het HSK-traineeship. Via onze website maken wij openstaande vacatures binnen het traineeship kenbaar. De kandidaat moet onder andere beschikken over de vooropleidingsvereisten voor de postdoctorale GZ-opleiding. Tijdens ons traineeship, dat dient als kweekvijver voor nieuw talent, wordt aandacht besteed aan de beginselen van de cognitieve gedragstherapie en het werken met protocollen. Deelnemers krijgen een tijdelijke aanstelling van 11 maanden in de functie van psycholoog trainee. Gedurende deze aanstelling volgen zij een intensief opleidingsprogramma en draaien zij mee op een vestiging. Het programma bestaat uit een cursorisch gedeelte in combinatie met een meeloopstage op de vestiging onder de hoede van een persoonlijke mentor.

Na afloop van het traineeship stroomt de trainee bij formatieruimte en gebleken geschiktheid door naar een reguliere therapeutenfunctie bij HSK.

Open sollicitaties

We nodigen je uit om een open sollicitatie te sturen en je voorkeurslocatie(s) aan te geven.

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en nieuws uit onze organisatie? Volg ons dan op LinkedIn 
of schrijf je in voor de HSK Nieuwsmail.