Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Amsterdam

Psycholoog HSK Amsterdam

Bent u op zoek naar een psycholoog in Amsterdam? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Amsterdam kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“HSK Amsterdam bestaat uit een grote groep professionals die zich, met persoonlijke aandacht en middels effectieve behandelmethoden, inzetten voor uw herstel.”

Martijn Ruijter

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd in het het gebouw “Einstein”. Gebouw “Einstein” heeft beperkte parkeergelegenheid. U kunt uw auto op de Kabelweg tegen gereduceerd tarief parkeren.

Wij zijn gevestigd in het gebouw “Einstein” op de vierde verdieping.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station “Amsterdam Sloterdijk”.

Verlaat het station aan de noordzijde, uitgang ‘Halostraat’. Onderaan de trap volgt u de weg rechtdoor naar de ‘Halostraat’. Volg de ‘Halostraat’ langs de spoorlijn rechts van u. Loop rechtdoor onder het snelwegviaduct door. Sla bij de straat linksaf naar de ‘Kabelweg’.

Of neem vanaf ‘Bushalte Station Sloterdijk’ stadsbus 36 en stap uit bij halte ‘Kabelweg’, of stadsbus 395 en uitstappen bij halte ‘Basisweg’. Vanaf de beide bushalten is het nog 2 minuten lopen naar de kabelweg 21.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u daar ophalen.