Extra mentale ondersteuning

We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis. Merkt u dit ook? Onze mentale supportlijn met coaching kan dan helpen.

Lees meer over de mentale supportlijn
HomevestigingenHSK Den Haag Pr. Kennedylaan

Psycholoog HSK Den Haag Pr. Kennedylaan

Bent u op zoek naar een psycholoog in Den Haag President Kennedylaan? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Den Haag President Kennedylaan kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Het team van Den Haag Kennedylaan bestaat uit enthousiaste, bevlogen psychologen voor wie persoonlijke aandacht voorop staat. Samen kijken we naar wat u wilt veranderen en hoe we dit kunnen aanpakken. Dit betekent dat we werken aan uw persoonlijke doelen en klachten. We kijken er naar uit u te ontmoeten en u weer in uw kracht te zetten. ”

Inge de Best

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

 Per auto vanuit Utrecht en Gouda (A12)

Volg op de snelweg A12 de richting ‘Den Haag’. Houd links aan bij de splitsing, rij door op de A12/de E30 en volg de borden Den Haag/Zoetermeer/Waddinxveen. 

Neem de S100 en S200 naar je bestemming via onderstaande route. Sla linksaf naar de Zuid Hollandlaan/de S101. Sla na 290 meter rechtsaf naar de Koningskade/de S100. Ga verder op de S100. Ga rechtdoor op de Raamweg/de S102. Sla na 600 meter rechtsaf de oprit op naar Scheveningen/Kijkduin/Haven/Madurodam. 

Voeg in op het Hubertusviaduct/de S200. Ga verder op de S200. Sla na 2.7 kilometer rechtsaf naar de Aert van der Goesstraat. Sla na 53 meter linksaf. De bestemming bevindt zich over 140 meter links van u.

Per auto vanuit Rotterdam en Delf (A13, A4)
en vanuit Amsterdam en Leiden (A4)

Volg op de snelweg de richting Den Haag. Volg de borden A12 richting Den Haag. Houd rechts aan bij de splitsing en voeg in op de A12 richting Den Haag. Neem na 5 km de S100 en S200 naar je bestemming via de route zoals hierboven beschreven.

Parkeren

U kunt goed parkeren bij het stadshouderplantsoen (wandelroute 5 min.). Na 13:00 uur geldt een betaald tarief. Let op: bij de vestiging zelf is geen gratis parkeermogelijkheid.

Per openbaar vervoer:

U reist per trein naar ‘Station Den Haag Centraal’. Vanaf hier kunt u verder reizen per tram of per bus.

U reist per tram (bijv. tram 16) naar ‘Kunstmuseum/museon’ Den Haag. Loop naar het zuiden op de Stadhouderslaan, richting de Cornelis de Wittlaan. Sla rechtsaf naar de Cornelis de Wittlaan. Sla na 150 meter linksaf naar de Aert van der Goesstraat. Sla na 25 meter rechtsaf naar de President Kennedylaan. De bestemming bevindt zich over 140 meter links. (Wandelroute 4 min). 

Per bus (bijv. bus 24) reist u naar de bushalte Cornelis de Wittlaan. Vanaf hier loop u naar het zuidoosten op de Aert van der Goesstraat. Sla rechtsaf. Na 140 meter vindt u HSK aan uw linkerhand. (Wandelroute 2 min). 

Zie voor actuele informatie www.9292.nl

De wachtkamer bevindt zich op de begane grond van het Tauro gebouw. U zal hier door een van onze medewerkers worden opgehaald.