HomevestigingenHSK Groningen

Psycholoog HSK Groningen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Groningen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Groningen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Er gaat niets boven (team) Groningen!”

Monique Beumée

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Den Hoorn’ op de begane grond.

U kunt gratis parkeren voor het bedrijventerrein van HSK.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Groningen Centraal’.

Op het busstation neemt u stadsbus 6 richting ‘Martini Ziekenhuis’ en stapt uit bij de halte ‘Corpus den Hoorn Zuid’. Loop een klein stukje terug, om het ING gebouw heen. Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Den Hoorn’.