HomevestigingenHSK Hilversum

Psycholoog HSK Hilversum

Bent u op zoek naar een psycholoog in Hilversum? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Hilversum kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Hilversum

U bent van harte welkom bij ons op de vestiging. Tijdens het intakegesprek stelt uw psycholoog een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

“Onze psychologen in Hilversum werken samen met u aan een snel herstel.”

Marjolein Storm - van der Toorren

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Parkeren is mogelijk aan o.a. de Koninginneweg en omgeving op een paar minuten loopafstand.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen u naar: www.9292.nl. U reist per trein naar station Hilversum.

Na aankomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte, uw behandelaar komt u ophalen.