HomevestigingenHSK Terneuzen

Psycholoog HSK Terneuzen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Terneuzen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Terneuzen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Onze deur staat voor u open! Met persoonlijke aandacht, Zeeuwse nuchterheid én bewezen effectieve behandelmethoden, werken we samen aan herstel.”

Saritha Schelfhout

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Algemeen

HSK Terneuzen is gevestigd in het Schuttershof gebouw. Om toegang te verkrijgen tot het gebouw, dient u aan te bellen middels de ‘1M’ knop. HSK bevindt zich op de 2de etage, bereikbaar via lift en trap. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer op de 2de etage, uw therapeut komt u daar ophalen.

Geopend op maandag, dinsdagmiddag en donderdag.

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd op de  Schuttershofweg 1.

Parkeren kunt u openbaar en tegen betaling langs de openbare weg of in parkeergarage ‘Schuttershof’.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl

De dichtstbijzijnde bushalte is ‘bushalte Stadhuis’. Vanaf deze bushalte is het ongeveer zeven minuten lopen. Loop in westelijke richting op het Oostelijk Bolwerk, richting het Stadhuisplein. Sla linksaf naar de Blokken. Sla vervolgens linksaf bij de Herengracht en daarna rechtsaf naar de Rosegracht. Vervolg de weg naar de Schuttershofweg en sla linksaf richting de Bastionstraat. In de Bastionstraat bevindt het Schuttershof gebouw (en HSK) zich aan de rechterzijde.