Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Utrecht Rijnsweerd

Psycholoog HSK Utrecht Rijnsweerd

Bent u op zoek naar een psycholoog in Utrecht Rijnsweerd? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Utrecht Rijnsweerd kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Bij ons hebben wij aandacht voor uw verhaal en helpen wij u graag verder om zelf aan de slag te gaan weer grip te krijgen op uw leven. Onze collega’s staan graag voor u klaar!”

Cate Geesink

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘ZEN’ op de begane grond. U kunt zich melden bij de receptie van ‘Regus’.

Er is slechts beperkt parkeergelegenheid in de buurt van het pand. Houd daar rekening mee bij het plannen van uw reistijd naar de vestiging. Indien er plaatsen beschikbaar zijn kunt u gratis parkeren voor of onder het gebouw.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Utrecht Centraal’. Vanaf de Jaarbeurszijde neemt u stadsbus 28 richting ‘De Uithof’ tot de halte ‘Rijnsweerd Noord’.

U kunt ok vanaf station ‘Driebergen – Zeist’. Vanaf het station neemt u stadsbus 71 richting ‘Nieuwegein – C via De Uithof’ of met stadsbus 371 richting ‘De Uithof’ tot bushalte ‘Rijnsweerd Noord’.

Vanaf de bushalte iets naar het westen lopen, langs de ‘Pythagoraslaan’. Na 100 meter slaat u linskaf naar de ‘Newtonlaan’. Steek de ‘Boylelaan’ over.