header_verwijzer_250914

Sneller Beter

Uw partner in psychische gezondheid
HSK is een toonaangevende, landelijke organisatie voor psychische zorg. 
Wij onderzoeken en behandelen mensen met psychische problemen, zoals angst en depressie. Daarnaast bieden wij werkgevers en werknemers diensten op het gebied van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling.

Beste psychische zorg van Nederland

Bij HSK is de psychische gezondheid van uw cliënt in goede handen. Wij behandelen veel voorkomende psychische klachten, zoals angst en depressie, bewezen effectiever dan andere GGZ-aanbieders. HSK is gespecialiseerd in werknemerszorg en door u als arts en de werkgever te betrekken bij de behandeling, versnellen we het herstel en de werkhervatting van uw cliënt. Wij streven ernaar de wachttijd zo kort mogelijk te houden, meestal kan uw client binnen twee weken al bij ons terecht.


Wat we doen

Heeft uw cliënt een depressie of andere psychische problemen? HSK behandelt effectief met cognitieve gedragstherapie. Bij psychisch verzuim betrekken wij werkgever en bedrijfsarts indien gewenst met een HSK interventie, gericht op een snelle re-integratie. Ook kunnen wij helpen bij:

Wat we behandelen

  • Depressie en andere stemmingsstoornissen
  • Somatoforme stoornissen, bijv. het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS)
  • Angststoornissen zoals een paniekstoornis, posttraumatische stress stoornis (ptss) of hypochondrie
  • Gilles de la Tourette en andere ticstoornissen
  • Conversiestoornissen, zoals psychische niet-epileptische aanvallen (pnes)

Doe de zelftest

Digitale verwijshulp

Heeft u meer informatie nodig van uw cliënt om een diagnose te kunnen stellen? Dan kunt u vóór aanmelding uw cliënt vragen onze 4DKL+ digitale verwijshulp in te vullen.

Financiering

HSK biedt uitgebreide mogelijkheden om zorg te financieren. Waar mogelijk wordt gedeclareerd bij zorgverzekeraars. In werkgerichte trajecten zijn combinaties van gefunde en private financiering mogelijk, maar ook geheel private financiering.

Aanmelden

U kunt cliënten direct aanmelden voor een behandeling bij HSK of via ZorgDomein en KSYOS TeleGGZ. Vergeet niet uw verwijsbrief bij te voegen.

Uw partner in psychische gezondheid: