Mental coaching

Hebben uw werknemers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt.

bekijken

Diagnostische Onderzoeken

U kunt naar HSK verwijzen voor een standaard diagnostisch onderzoek; de screening of intake. Daarnaast biedt HSK een aantal uitgebreide onderzoeken.

Screening

Met de Screening worden de diagnose (alle assen van DSM-5), het psychische klachtenniveau en de interventiebehoefte van de cliënt vastgesteld. Tevens wordt de werksituatie in kaart gebracht. Het onderzoek wordt gevolgd door een passend behandel- en interventieplan. 
Lees verder.

Intake

Met de Intake worden de diagnose (alle assen van DSM-5) en het psychische klachtenniveau van cliënten vastgesteld. Het onderzoek wordt gevolgd door een passend advies en behandelplan. De intake volgt op een verwijzing voor de Basis GGZ of Specialistische GGZ.

Uitgebreide diagnostische onderzoeken:

Expertise

De Expertise wordt voornamelijk toegepast om onder andere een diagnose of persoonlijkheidsproblematiek vast te stellen bij bijvoorbeeld (de verwachting van) langdurig ziekteverzuim.
Lees verder.

Neuropsychologisch onderzoek (NPO)

Het neuropsychologisch onderzoek wordt toegepast wanneer er een verdenking bestaat dat er een relatie is tussen cognitieve, emotionele en gedragsverschijnselen en het (dis)functioneren van de hersenen.
Lees verder.

Inzetbaarheid Assessment

Het Inzetbaarheid Assessment is bedoeld om capaciteiten, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen met betrekking tot de werkomgeving in kaart te brengen. Het verschaft inzicht in de inzetbaarheid en leer- en ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers. Het is een methode voor individuele potentieel beoordeling en is daarnaast bijzonder geschikt om grote groepen medewerkers in korte tijd te onderzoeken. Lees verder

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies kan ingezet worden om de geschiktheid voor een huidige of toekomstige functie te bepalen. Het kan ingezet worden voor re-integratietrajecten, outplacement en jobrotation. Het kan tevens ingezet worden voor werving- en selectie doeleinden of studiekeuze.
Lees verder.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.