header_verwijzer_250914a
Een overzicht van alle HSK diensten voor verwijzers

Overzicht

Wat we doen

HSK is uw partner in psychische gezondheid. Wat we voor u kunnen doen:

Interventie: snelle re-integratie van werknemers

Met een HSK Interventiepakket kunnen uw cliënten bij werkgerelateerd psychisch verzuim rekenen op een snelle re-integratie.

Preventie: voorkom psychisch ziekteverzuim en bespaar kosten

Wist u dat gemiddeld 30% van het ziekteverzuim in organisaties psychisch is? Goed beleid kan verzuim voorkomen en de duur ervan verkorten. HSK biedt diverse producten voor de tijdige signalering van psychische problemen en het voorkomen van ziekteverzuim.

Coaching: werken aan persoonlijke ontwikkeling

Wilt u zich op professioneel en persoonlijk gebied verder ontwikkelen? Kies dan voor HSK Coaching. Onze ervaren coaches geven u inzicht in uw functioneren, helpen u buiten kaders te denken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Acuut: 24/7 traumahulpverlening

Onze traumahulp kan door bedrijven 24/7 ingeschakeld worden door bedrijven na schokkende, ingrijpende gebeurtenissen, ernstige (bedrijfs)ongevallen en persoonlijke noodgevallen.

Xperts: gedetacheerde psycholoog

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan extra capaciteit voor psychische zorg, kunt u beroep doen op een gedetacheerde psycholoog van HSK.

Interapy: online psychische zorg

Interapy, onderdeel van HSK, is al meer dan twaalf jaar gespecialiseerd in ehealth en online psychotherapie. Hiermee bieden wij cliënten de optie om in hun eigen tijd en omgeving geholpen te worden.

Expertise: specialisten voor tic- en conversiestoornissen

HSK heeft expertisecentra voor de diagnostiek en behandeling van specifieke doelgroepen en psychische klachten, zoals tics (bijv. Gilles de la Tourette) en conversiestoornissen.

Cure & Care Development: hoogwaardige kennis

Met zusterorganisatie Cure & Care Development (CCD) beoogt HSK een kwalitatief hoogstaand programma te ontwikkelen en aan te bieden voor professionals binnen de (G)Gz.