Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeBootcamp Persoonlijk Leiderschap

Bootcamp Persoonlijk Leiderschap

Stel je voor: je zit lekker in je vel, je voelt je levendig en hebt energie. Je weet wat je doelen zijn en maakt daadkrachtige keuzes om die te bereiken. Dat is het doel van deze bootcamp: kom terug in je flow en geef bewust richting aan je leven!

Programma

 In de bootcamp ga je in groepsverband actief met jezelf aan de slag. In een afwisselend en intensief programma krijg je het ene inzicht na het andere. Je gaat op zoek naar jouw intrinsieke motivatie. Je onderzoekt wat jou energie geeft en krijgt zicht op je talenten. Je wordt je bewust van belemmerende patronen en leert deze te doorbreken. Leren in een groep werkt extra krachtig: je leert van jezelf en van elkaar. Net als bij sport raak je extra gemotiveerd wanneer mensen om je heen het uiterste uit zichzelf halen. Je helpt elkaar wanneer het even zwaar wordt.

Aan het eind van de masterclass stel je een concreet stappenplan op voor de twee maanden na de masterclass, waarin een buddy systeem is opgenomen. Door intrinsieke motivatie aan te boren en de grondoorzaken van onbalans te (h)erkennen wordt er een stevige basis gelegd voor persoonlijk leiderschap, duurzame vitaliteit en inzetbaarheid.

Voor wie?

De Bootcamp Persoonlijk Leiderschap is uitermate geschikt als je:

  • Een ontwikkelvraagstuk hebt, meer uit jezelf wilt halen
  • Steviger in het krachtveld van je organisatie wilt staan
  • Te maken hebt met veranderende omstandigheden
  • Onbalans ervaart, in een negatieve spiraal zit
  • Steeds in dezelfde patronen blijft steken
  • Voor een belangrijk keuze moment staat
  • Een heldere visie op je persoonlijk leiderschap wilt ontwikkelen

Praktische informatie

De Bootcamp wordt gegeven door ervaren coaches. Er wordt een eindmeting gedaan, zodat het effect voor de deelnemers zichtbaar wordt. De Bootcamp wordt gegeven in een hotel op de Veluwe, in een ontspannen omgeving. De bootcamp duurt 2,5 dagen, van vrijdagmiddag tot en met zondag. Aan de bootcamp kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Tarief

Het tarief bedraagt € 2250,- per deelnemer. Het verblijf, overnachting, lunch en diner zijn inclusief.

Download brochure (PDF)

Ervaren coaches zijn:  Monique Peters & Daniël Rötting

Voor meer informatie mail naar relatiebeheer@hsk.nl