HomeWerkgeverMental Coaching

Mental Coaching

Hebben jouw medewerkers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt. Het coachingstraject is op maat gemaakt en behelst een individuele aanpak bestaande uit de fases; inventarisatie, strategie, verandering en consolidatie.

De performance van mensen hangt voor een groot deel af van persoonlijke ambitie, daadkracht, persoonlijkheid, stress en faalangst. Een HSK coach geeft inzicht in het huidige functioneren, helpt buiten kaders te denken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Er wordt inzicht gegeven in andere manieren van reageren en handelen in praktijksituaties.

Persoonlijk Leiderschap Coaching

Hebben jouw medewerkers te maken met functioneringsproblemen of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt. Ga actief aan de slag om het persoonlijk leiderschap van jouw medewerkers of jezelf te verbeteren. Ontdek de mogelijkheden van mental coaching op het gebied van persoonlijk leiderschap bij HSK.
lees verder

Persoonlijke Ontwikkeling Coaching

Hebben jouw medewerkers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt. Ga actief aan de slag om de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers of jezelf een boost te geven. Ontdek de mogelijkheden van mental coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling bij HSK.
lees verder

Duurzame Inzetbaarheid Coaching

Het thema duurzame inzetbaarheid staat hoog op menig strategische agenda. En dat is maar goed ook. De duurzame inzetbaarheid van medewerkers, collega’s en onszelf is een belangrijk en zeer actueel onderwerp. Op welke manier kun je duurzame inzetbaarheid stimuleren? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zelf actief aan de slag gaan én blijven met persoonlijke ontwikkeling?
lees verder

Stress Burnout Preventie Coaching

Werk je in een omgeving waarin medewerkers te maken krijgen met chronische stress of burn-out verschijnselen? Dan is het goed om te weten wat hier aan te doen is. Stressklachten en burn-out kunnen namelijk voorkomen worden met behulp van de juiste coaching en preventie. Ontdek welke stappen je kunt zetten in het kader van stress en burn-out preventie.
lees verder

Transparant & effectief

Mental Coaching wordt uitgevoerd door ervaren en academisch geschoolde psychologen met een specialisatie tot coach. Mental coaching draagt bij aan het ontwikkelen, optimaliseren en veranderen naar het gewenste functioneel gedrag. Elk traject is gebaseerd op gedragswetenschappelijk onderzoek en wordt afgestemd op de vraag van de medewerker.

HSK coaches hanteren de volgende werkwijze:

  • Persoonlijk, vertrouwelijk, daadkrachtig
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Gericht op gedragsanalyse en omzetting naar functioneel, gewenst gedrag

In de regel wordt er gestart met de Coaching Intake, daarin komen persoonsgerichte en specifieke vragen aan de orde. Vervolgens start de Mental Coaching. Dit coaching traject omvat 8 gesprekken van 1 uur of bijvoorbeeld 4 gesprekken van 2 uur.

Download brochure (PDF)