Over onze werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Is één van uw werknemers uitgevallen met een depressie of andere psychische klachten? Of maakt u zich zorgen dat dit kan gebeuren?

HSK is gespecialiseerd in (werkgerelateerde) psychische zorg. Met onze werkgerichte interventiepakketten ontvangt uw werknemer de beste psychische zorg en betrekken wij de belanghebbenden in uw organisatie (bijv. leidinggevende, HR- en/of casemanager) en de bedrijfsarts bij de behandeling. Zo versnellen wij het herstel en de re-integratie van uw werknemer.

Na aanmelding van uw werknemer bij HSK en een werkgericht diagnostisch onderzoek start de behandeling van de psychische klachten. We behandelen volgens de principes van cognitieve gedragstherapie, een bewezen effectieve behandelmethode bij psychische klachten en stoornissen.

Tijdens het behandelproces ontvangen alle betrokkenen regelmatig procesinformatie over de voortgang van de behandeling. De bedrijfsarts ontvangt bovendien medische rapportages. Hiernaast kan uw organisatie gebruik maken van aanvullende diensten, die helpen het herstel en de re-integratie van uw werknemer te versnellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specialistische onderzoeken, assessments en inzetbaarheidsanalyses.

Aanmelden

U kunt direct een werknemer aanmelden voor onderzoek en een behandeling.