Mental coaching

Hebben uw werknemers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt.

bekijken

Re-integratie

Als er sprake is van uitval op het werk dan is re-integratie een belangrijk doel. HSK is gespecialiseerd in werknemerszorg. Met onze @Work interventies betrekken we het werk, u als bedrijfsarts en de werkgever bij het herstel en re-integratie van de medewerker. De @Work behandeling is gericht op resultaat: een spoedig herstel en bij ziekteverzuim een snelle werkhervatting.

Screening

Na aanmelding zien wij uw medewerker binnen 10 dagen voor een Screening. Tijdens de Screening worden de diagnose, het klachtenniveau en de interventie behoefte van de cliënt vastgesteld. Het onderzoek wordt gevolgd door een voorstel voor passend behandel- en interventieplan zoals; een @Work interventie of een preventief traject.

Voor meer informatie over Screening

Werkgerichte @Work interventies

Na een werkgerichte Screening wordt gestart met het behandeltraject. Het behandeltraject wordt aangevuld met één van onze @Work interventies. Dit leidt tot een snelle klachtenreductie en het voorkomen van (verdere) uitval of een versnelde werkhervatting.

Voor informatie van de @Work interventies klikt u op de producten:

Resultaat

Medewerkers die bij ons een behandeltraject doorlopen, zijn grotendeels tussen de 4 en 6 weken na start van de @Work behandeling weer aan het werk. Ook bij de follow up meting, een half jaar tot een jaar later.

Onze verzuimaanpak

Als verzuim gedragsafhankelijk is, dan is het ook beïnvloedbaar. Voor een voorspoedig herstel en re-integratie van de medewerker, is het dan ook belangrijk het werk bij de behandeling te betrekken. Wij betrekken het werk vanaf de eerste behandelsessie en maken met de medewerker afspraken om zo snel als mogelijk weer naar het werk te gaan. Wellicht eerst om een kop koffie te drinken of aangepast werk te doen, maar altijd met als doel zo snel mogelijk te re-integreren.

 

Download brochure (pdf)

“Zeer goede hulpverleners met luisterend oor...”

“Reiken zeer goede handvatten aan, waar je ook daadwerkelijk iets mee kan. Ben erg tevreden over de hulp en behandeling die mij geboden is bij HSK.”
Thomas

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.