Inzetbaarheid Analyse

De Inzetbaarheid Analyse brengt capaciteiten, vaardigheden, persoonlijke eigenschappen en drijfveren (met betrekking tot de werkomgeving) in kaart. De analyse geeft inzicht in de inzetbaarheid en leer- en ontwikkelingsbehoeften en mogelijkheden van uw cliënt. Het betreft een algemene analyse, specifieke vraagstellingen zijn bij dit type onderzoek niet mogelijk.

Snel & transparant

De Inzetbaarheid Analyse bestaat uit een testonderzoek met behulp van een geautomatiseerd en gevalideerd expertsysteem (Q1000). Hiermee worden capaciteiten, vaardigheden, persoonlijke eigenschappen en drijfveren van een cliënt in kaart gebracht. De resultaten van het onderzoek worden weergegeven in een rapport en in een gesprek op de vestiging uitgebreid door de psycholoog met de cliënt besproken. De rapportage wordt, na toestemming van de cliënt, naar de opdrachtgever gestuurd. Binnen 15 werkdagen na aanmelding wordt de rapportage verzonden.

Toepassing

De Inzetbaarheid Analyse is een effectief instrument om de eigenschappen die van belang zijn voor het functioneren in kaart te brengen. Het kan worden toegepast op elk type functie, zowel routinematige, uitvoerende als managementfuncties.

Mogelijke vraagstellingen

De Inzetbaarheid Analyse is een algemene analyse van de capaciteiten, vaardigheden, persoonlijke eigenschappen en drijfveren. Specifieke vraagstellingen zijn bij dit type onderzoek niet mogelijk.

Indien er specifieke vragen zijn op bijvoorbeeld het gebied van potentieel beoordeling of ontwikkeltrajecten, zijn het Inzetbaarheid Assessment en Loopbaanadvies de aangewezen instrumenten.

Aanmelden

Klik op onderstaande aanmeldknop om uw client aan te melden voor de Inzetbaarheid Analyse. In het aanmeldformulier kunt u Inzetbaarheid analyse aanvinken. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice via (088) 115 58 55 of klantenservice@hsk.nl.

Aanmelden