Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeOver HSKCliëntenraad

Cliëntenraad

De kwaliteit van zorg en de veiligheid binnen HSK moeten voortdurend bewaakt worden. Niet alleen onze psychologen, maar ook onze cliënten spelen hierbij een belangrijke rol.  Om de betrokkenheid van cliënten bij onze zorg te waarborgen, hebben wij een cliëntenraad ingesteld.

De cliëntenraad bestaat uit vijf leden en komt minimaal vier keer per jaar bijeen. De cliëntenraad brengt gevraagd en ongevraagd advies uit aan de directie.

Wilt u in contact komen met de cliëntenraad? Klik dan hier.

Cliëntenraad v.l.n.r.: Sjoerd Veldhuis, Marlien Ruedisulj-Sibinga Mulder, Lia van Sante-van Rossum, Wim Oosterboer, Joost Bos (voorzitter)