Online psycholoog – hulp vanaf een plek waar jij je fijn voelt

Onze psychologen helpen je effectief op weg naar herstel met online therapie.

Bewezen en effectief: hulp van een online psycholoog

Hulp ontvangen voor psychische klachten vanaf een plek waar jij je fijn voelt? Op een flexibel tijdstip? Een online psycholoog biedt jou de mogelijkheid om jouw klachten aan te pakken op het gebied van depressieve klachten, trauma en/of angststoornissen. Dit kun je doen vanuit huis of een andere plek waar jij je op je gemak voelt. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en je smartphone, tablet of PC met webcam.

Hoe werkt online therapie?

Het klinkt misschien heel spannend en/of een beetje ingewikkeld, maar wees gerust: het valt allemaal erg mee. Online therapie is vergelijkbaar met een behandeling op een van onze locaties. Echter worden alle gesprekken met jouw online psycholoog gevoerd door middel van beeldbellen. Je werkt samen met je psycholoog volgens een duidelijk en persoonlijk stappenplan aan jouw herstel. Wil je meer lezen over hoe het werkt? Klik hier.

Onze online behandelingen

Op weg naar naar spoedig herstel met onze online effectieve behandelingen

Het intakegesprek met je psycholoog voer je via een videogesprek of telefoon, daarin stellen we een diagnose en kijken we welke online behandeling het beste bij jou past.

Mijn klachten staan er niet tussen…

Herken je jezelf niet in bovenstaande klachten, maar ervaar je wel klachten? Doe de zelftest. Deze zelftest geef jouw een …

Doe de zelftest.
Onze online behandelingen

Eenvoudig, laagdrempelig en bewezen effectief. Zo werkt het.

  • Stap 1: Je meldt je aan of vraagt je huisarts om een verwijzing naar HSK.
  • Stap 2: We nemen contact met je op om een intake te plannen.
  • Stap 3: Je begint je online behandeling bij ons. Deze duurt naar gelang je klachten tussen de 6 en 20 weken.
  • Stap 4: Tijdens de behandeling is het altijd mogelijk om contact te hebben met jouw psycholoog via een video- of telefoongesprek.

Onze online psychologen

Al onze online psychologen zijn stuk voor stuk bevlogen, gekwalificeerd en goed opgeleid. Zij zijn gespecialiseerd in het effectief online behandelen van de meest voorkomende psychische klachten. Zij nemen de tijd om naar jou te luisteren en bepalen samen met jou wat de beste aanpak is om van je klachten af te komen.