Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn

Bewezen online effectieve behandeling vanuit je eigen huis

HSK ONLINE helpt je op weg naar herstel met online behandelingen.

Soms kunnen we je het beste helpen met een behandeling bij jou thuis, via je computer of tablet.

Deze moderne manier van online behandelen kent veel voordelen. Zo zijn er geen wachttijden en wordt je dus sneller geholpen door een van onze online psychologen. Je werkt door middel van online modules en videogesprekken in je eigen tijd en vertrouwde omgeving samen met de psycholoog aan je herstel.

Onze online behandelingen

Op weg naar naar spoedig herstel met onze online effectieve behandelingen

Het intakegesprek met je psycholoog voer je via een videogesprek of telefoon, daarin stellen we een diagnose en kijken we welke online behandeling het beste bij jouw past.

Onze online behandelingen

Eenvoudig, laagdrempelig en bewezen effectief. Zo werkt het.

  • Stap 1: Je meldt je aan of vraagt je huisarts om een verwijzing naar HSK.
  • Stap 2: We nemen contact met je op om een intake te plannen.
  • Stap 3: Je begint je online behandeling bij ons. Deze duurt naar gelang je klachten tussen de 6 en 20 weken.
  • Stap 4: Tijdens de behandeling is het altijd mogelijk om contact te hebben met jouw psycholoog via een video- of telefoongesprek.

Onze online psychologen

Al onze online psychologen zijn stuk voor stuk bevlogen, gekwalificeerd en goed opgeleid. Zij zijn gespecialiseerd in het effectief online behandelen van de meest voorkomende psychische klachten. Zij nemen de tijd om naar jouw te luisteren en bepalen samen met jou wat de beste aanpak is om van je klachten af te komen.