Mental coaching

Hebben uw werknemers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt.

bekijken

Financiering en vergoedingen

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden; via de zorgverzekering van de medewerker of volledig gefinancierd door de werkgever.

Financiering via zorgverzekering cliënt

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit betekent dat de zorgkosten voor behandelingen, die vallen binnen de zorgverzekeringswet, bij de zorgverzekeraar van de cliënt gedeclareerd kunnen worden. Als de zorgverzekeraar de zorgkosten vergoedt, wordt er aanspraak gedaan op het eigen risico van de medewerker. Om gebruik te kunnen maken van de declaratie van de zorgkosten bij een zorgverzekeraar is een geldige verwijsbrief nodig.

Werkgerichte onderdelen uit de @Work interventies worden niet vergoed door zorgverzekeraars en worden altijd gefactureerd aan de werkgever.

Financiering door werkgever

Het is ook mogelijk dat de werkgever de zorgkosten financiert (private financiering). Er wordt dan geen aanspraak gedaan op de zorgverzekering van de medewerker.

De Screening, werkgerichte @Work interventies en andere niet-zorgproducten zoals Mental Coaching worden altijd aan de werkgever gefactureerd.

Wilt u meer weten over de kosten en financiering? Neem dan contact met ons op.

Uw medewerker aanmelden

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.