Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeMental Check Up

Mental Check Up

De Mental Check Up is een kort, inventariserend en persoonlijk gesprek ter voorkoming van psychisch verzuim. Tijdens het gesprek wordt een individuele inschatting gemaakt op het gebied van arbeidstevredenheid, ontwikkelingsmogelijkheden en psychische risicofactoren binnen de huidige functie. De Mental Check Up heeft een natuurlijke uitstraling in een zakelijke setting zonder dat deze een nadrukkelijke klinische lading heeft.

Transparant & effectief

De Mental Check Up is een laagdrempelige methodiek om inzicht te krijgen in de mentale status van uw werknemer en bestaat uit een gesprek van één uur. De Mental Check Up wordt uit preventief oogpunt ingezet om risicofactoren vroegtijdig op te sporen en te voorkomen dat uw werknemer wegens psychische problematiek uitvalt. De Mental Check Up wordt vanuit een landelijk netwerk aangeboden en kan, indien gewenst, ook op locatie uitgevoerd worden.

Tarief

Standaard tarief: € 208,-

Download Brochure