Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeWerkgeverRe-integratieVerminder verzuimkosten

Verminder verzuimkosten

Wist u dat u met een werkgerichte interventie veel verzuimkosten kunt besparen? De kosten van een medewerker die met psychische klachten uitvalt lopen snel op:

Business case: bespaar meer dan € 15.000,-

Door werk en leidinggevende direct te betrekken bij het herstel van de medewerker, versnellen wij de re-integratie en verkorten de verzuimduur. Dat is fijn voor de medewerker maar levert u ook veel op; in bovenstaande casus meer dan € 15.000,- .

Weten hoe? Lees de hele business case ?

Download business case

Wilt u meer weten over re-integratie en @Work interventies? Ga naar Re-integratie