Mental coaching

Hebben uw werknemers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt.

bekijken

Workshops

Wij bieden ook workshops en een masterclass voor medewerkers, leidinggevenden, casemanagers en HR professionals. In de workshops en masterclass krijgen de deelnemers kennis en tips en gaan met elkaar oefenen om deze toe te passen. Een workshop duurt 3,5 uur en wordt in-company georganiseerd.

Workshop Mentale Veerkracht

Stress kan functioneel zijn, maar langdurige stress kan tot gezondheidsproblemen leiden.  Werkstress is zelfs beroepsziekte nummer 1 in Nederland (TNO). Door uw Mentale Veerkracht te vergroten kunt u uzelf weerbaarder maken tegen  werkstress. Deze workshop heeft als doel het leren herkennen van stress en geeft u tips over welke dingen u kunt doen wanneer u stress ervaart.

Download brochure (PDF)

Workshop Werk en Privé in Balans

De combinatie van een hoge werkdruk en een druk privéleven kunnen  tot veel stress-gerelateerde klachten leiden. De cijfers liegen er niet om, de maatschappij vraagt steeds meer van ons. Vragen zowel uw werk als uw privéleven  veel van u? En vindt u het moeilijk om hier een balans in te vinden? In deze workshop leert u disbalans herkennen en hoe u dit kunt voorkomen of uw huidige balans kunt  versterken.

Download brochure (PDF)

Workshop Verzuimgesprekken

Wist u dat gemiddeld 30% van uitval wordt veroorzaakt door psychische klachten?  Veel mensen negeren (on)bewust signalen die bijv. tot burn-out  leiden, zoals vermoeidheid en stress. Goed beleid kan verzuim voorkomen en de duur ervan verkorten. In deze workshop leren leidinggevenden en medewerkers signalen herkennen en hoe ze vervolgens het gesprek kunnen aangaan en de do’s & dont’s bij psychisch verzuim.

Download brochure (PDF)

Workshop Mindfulness

Werken geeft een voldaan gevoel en levert waardering op. Anderzijds kan werken gepaard gaan met het gevoel van gejaagdheid; werk dat nooit af is, kritische klanten of cliënten, bureaucratie, onregelmatige werktijden en/of een hoge werkdruk . Dit kan van invloed zijn op uw thuissituatie. Deze  workshop draagt  bij aan de eerste stappen richting het verbeteren of het op peil houden van uw mentale veerkracht. Door het toepassen van de opgedane kennis in de dagelijkse thuis- en werksituatie kunt u zich energieker gaan voelen en krijgt u het gevoel van grip weer terug.

Download brochure (PDF)

Tarief workshops

Standaard tarief:  € 1395,-

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wil u een offerte opvragen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 026-3687765 of via relatiebeheer@hsk.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.