Extra mentale ondersteuning

We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis. Merkt u dit ook? Onze mentale supportlijn met coaching kan dan helpen.

Lees meer over de mentale supportlijn
HomeWorkshops

Workshops

Wij bieden ook workshops en een masterclass voor medewerkers, leidinggevenden, casemanagers en HR professionals. In de workshops en masterclass krijgen de deelnemers kennis en tips en gaan met elkaar oefenen om deze toe te passen. Een workshop duurt 3,5 uur en wordt in-company georganiseerd.

Door het grote succes van onze workshops en de positieve reacties, is er steeds meer vraag naar de mogelijkheid tot individuele inschrijvingen voor deze workshops. Om tegemoet te komen in deze behoefte start HSK met het organiseren van de workshop ‘Psychisch Verzuim’ op onze locatie te Arnhem en Woerden waarbij deelnemers zich individueel kunnen inschrijven.

Hieronder een video van een workshop die wij georganiseerd hebben in samenwerking met VGZ.

Workshop Mentale Veerkracht

De combinatie van een hoge werkdruk en een druk privéleven kunnen tot veel stress-gerelateerde klachten leiden. Door uw mentale veerkracht te vergroten wordt u meer weerbaar tegen stress. In deze workshop leert u stress-signalen te herkennen en krijgt u tips wat u kunt doen wanneer u stress ervaart. 

Download brochure (PDF)

Workshop Psychisch Verzuim

Wist u dat gemiddeld 30% van uitval wordt veroorzaakt door psychische klachten?  Veel mensen negeren (on)bewust signalen die tot overbelasting leiden, zoals vermoeidheid en stress. Goed beleid kan verzuim voorkomen en de duur ervan verkorten. In deze workshop leren leidinggevenden signalen van psychisch verzuim vroegtijdig herkennen. Daarnaast leren zij hoe ze medewerkers met psychisch verzuim kunnen begeleiden. Uiteindelijk komen ook de do’s & dont’s bij psychisch verzuim aan bod.

Download brochure (PDF)

Workshop Mindfulness

Werken geeft een voldaan gevoel en levert waardering op. Anderzijds kan werken gepaard gaan met het gevoel van gejaagdheid; werk dat nooit af is, kritische klanten of cliënten, bureaucratie, onregelmatige werktijden en/of een hoge werkdruk . Dit kan van invloed zijn op uw thuissituatie. Deze  workshop draagt  bij aan de eerste stappen richting het verbeteren of het op peil houden van uw mentale veerkracht. Door het toepassen van de opgedane kennis in de dagelijkse thuis- en werksituatie kunt u zich energieker gaan voelen en krijgt u het gevoel van grip weer terug.

Download brochure (PDF)

Tarief workshops

Standaard tarief:  € 1395,-

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wil u een offerte opvragen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 026-3687763 of via relatiebeheer@hsk.nl.