HomeAanmelden

Aanmelden

Via onderstaande knoppen kom je terecht bij de juiste aanmeldformulieren. We maken een onderscheid in curatieve zorg en preventieve interventies. Het formulier opent zich in een ander scherm.

Curatieve zorg

Voor welke uitdagingen?

  • Depressie
  • Angst en paniek
  • Burn-out en psychisch gerelateerde klachten
  • Trauma of post traumatische stress
  • Dwang, tics en functionele stoornissen

Preventieve interventies

Voor welke uitdagingen?

  • Werkstress gerelateerde klachten
  • Lichte tot matige psychische klachten
  • Coachvragen
  • Behoefte over duidelijkheid van ernst klacht en/of risico

Ondervind je problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op via 088 – 11 55 855.

 

Aanmelden als bedrijfsarts

Als bedrijfsarts kun je het aanmeldformulier gebruiken via de knop “Aanmelden HSK” of “Aanmelden Vitalmindz”. Zodra de aanmelding is verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging. 

Consultatie

Twijfel je zorginhoudelijk over een verwijzing naar HSK en voldoet de te verwijzen cliënt niet duidelijk aan de exclusiecriteria? Neem dan voor consultatie contact op met de regiomanager in jouw regio.

Aanmelden als cliënt

Voor zorg die door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed, hebben wij altijd een verwijsbrief nodig. Heb je nog geen verwijsbrief en wil je wel gebruikmaken van verzekerde zorg? Maak dan eerst een afspraak bij jouw huisarts. Een huisarts kan cliënten vaak direct aanmelden bij HSK. Houdt er rekening mee dat bij verzekerde zorg jouw eigen risico in de meeste gevallen volledig wordt aangesproken, ook als er alleen een onderzoek wordt uitgevoerd. Voor meer informatie over financiering klik hier.

Je kunt jezelf ook aanmelden voor private zorg of coaching. Dit houdt in dat je het onderzoek en de behandeling zelf betaalt. Hiervoor heb je geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Nadat je je hebt aangemeld, wordt jouw aanmelding binnen 2 werkdagen verwerkt en word je gebeld voor het maken van een intakegesprek. Tijdens de intake wordt bepaald of wij de beste zorg voor jou kunnen bieden. In sommige gevallen verwijzen wij je door naar een instelling met een andere expertise dan wij hebben.

Wat behandelen wij niet?

De DSM-5 is het standaard diagnostisch en statistisch handboek voor psychische stoornissen. HSK kent een aantal exclusiecriteria op basis van de DSM-5 diagnose.

Exclusiecriteria