Mental coaching

Hebben uw werknemers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt.

bekijken

Voordelen van HSK online

Geen wachtlijst, direct aan de slag

Na aanmelding kan je meteen beginnen met het invullen van de vragenlijsten. Als uit het intakegesprek blijkt dat de HSK Online behandeling aansluit bij je klachten, kan je direct aan de slag. Er is geen wachttijd voor intake en ook niet voor de behandeling.

In je eigen tijd en omgeving

Je werkt in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving aan je behandeling. Jij en je psycholoog zijn in het behandelplatform niet tegelijkertijd online. Hierdoor kunnen jullie allebei rustig nadenken over wat je opschrijft. De ervaring leert dat het hierdoor makkelijker is om je gedachten en gevoelens te beschrijven. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om video- of telefoongesprekken met je psycholoog te hebben.

Vertrouwd en persoonlijk

Na de intake krijg je een eigen psycholoog die je begeleidt tijdens je herstelproces. Hij/zij is ook je vertrouwenspersoon. Samen doorloop je het behandelprogramma in de beveiligde online behandelomgeving van HSK Online. Het contact is net zo intensief en persoonlijk als bij een face-to-face behandeling alleen dan via een online behandelomgeving, videogesprekken of de telefoon.

Intensieve behandeling

Door het intensieve contact met je psycholoog kom je snel tot de kern van jouw problemen en kun je effectief gaan werken aan je herstel.

Vergoed door de zorgverzekeraar

HSK Online is een erkende GGZ instelling. Dit betekent voor jou dat de kosten voor een behandeling vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Je hebt alleen een verwijzing van je huisarts nodig. Vragen over je eigen risico kan je aan jouw zorgverzekeraar stellen. 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.