HomeHSK OnlineVoordelen van online psycholoog

Voordelen van online psycholoog

Snelle en toegankelijke zorg

Bij HSK Online streven we naar minimale wachttijden. Na aanmelding kan je meteen beginnen met het invullen van de vragenlijsten. Als uit het intakegesprek blijkt dat onze online therapie aansluit bij de klachten, kan je direct aan de slag.

Hoe mental coaching werkplezier vergroot

In je eigen tijd en omgeving

Alle gesprekken met een online psycholoog worden gevoerd in een veilige online omgeving via beeldbellen en chat. Zo heb je persoonlijk contact, maar wel vanaf de plek waar het jou het beste uitkomt. Dat scheelt niet alleen reistijd, maar zorgt er voor dat je dus zelf de keuze kunt maken vanaf welke plek jij aan je herstel werkt. Gesprekken met onze psychologen kunnen elke werkdag tussen 8.00 en 18.00 uur ingepland worden. Je kunt op ieder ander moment zelf aan de slag met onze online e-health modules.

Vertrouwd en persoonlijk

Na de intake krijg je een eigen psycholoog die je begeleidt tijdens je herstelproces. Deze psycholoog is ook direct je vertrouwenspersoon. Samen doorloop je het behandelprogramma in de beveiligde online behandelomgeving van HSK Online. Het contact is net zo intensief en persoonlijk als bij een face-to-face behandeling alleen dan via een online behandelomgeving, videogesprekken of telefoon.

Intensieve behandeling

Door het intensieve contact met je psycholoog kom je snel tot de kern van jouw problemen en kun je effectief gaan werken aan je herstel.

Vergoed door de zorgverzekeraar of werkgever

HSK is een erkende GGZ instelling. Dit betekent voor jou dat de kosten voor een behandeling vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Je hebt alleen een verwijzing van je huisarts nodig. Vragen over je eigen risico kan je aan jouw zorgverzekeraar stellen. Wanneer er geen sprake is van een DSM 5 diagnose, is het mogelijk om de behandeling vanuit de werkgever te laten vergoeden. De werkgever krijgt dan eerst een offerte. Wanneer de offerte akkoord is, kunnen de gesprekken met de psycholoog worden ingepland.