HomeWerkgeverPreventie

Preventie

Ontwikkel mentale veerkracht met Vitalmindz

Voordat medewerkers uitvallen, zijn in een eerder stadium vaak al signalen te zien van verminderde mentale veerkracht. Goed beleid kan verzuim voorkomen of de duur ervan verkorten. Onze collega’s van Vitalmindz zijn experts op het gebied van preventie en helpen jouw organisatie dan ook graag bij het voorkomen en verminderen van verzuim.

Vitalmindz - expert in preventie en amplitie

De preventieve oplossingen van Vitalmindz

Onze zusterorganisatie Vitalmindz heeft een divers aanbod aan preventieve oplossingen om jouw medewerkers zo fit mogelijk te houden. Haal bijvoorbeeld het beste uit je medewerkers middels coaching. Het doel van een coachingstraject verschilt per persoon, maar veelvoorkomende coachingsvragen zijn bijvoorbeeld: ‘Hoe kan ik beter omgaan met stress op het werk?’ of ‘Ik zit niet zo lekker in mijn vel, wat kan ik hieraan doen?’.

Ook Virtual Reality Braintraining is van de zeer effectieve preventieve oplossing. In zo’n vijf sessies leert jouw medewerker middels een VR-game en persoonlijke begeleiding meer grip te krijgen op stress. Hierdoor zal de medewerker binnen korte tijd anders naar stress kijken en ook daadwerkelijk minder stress ervaren.

Alle coaches van Vitalmindz hebben een achtergrond in de psychologie en worden continu bijgeschoold. Daarnaast hanteert Vitalmindz geen wachttijden, waardoor jouw medewerkers snel (weer) zullen floreren. Heb je vragen of ben je benieuwd wat Vitalmindz voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Vitalmindz voor een vrijblijvend gesprek!