HomeGun je werknemers de impact van een positieve mindsetMindset Training | Versterk je Mindset

Mindset Training | Versterk je Mindset

Mindset Training | Versterk je Mindset

Mindset training van HSK: Wetenschappelijk onderbouwd & gebaseerd op positieve psychologie

We zijn in onze maatschappij vooral druk met successen en prestaties najagen. Terwijl je, als je uitvindt wat je belangrijk vindt, beter richting kunt geven aan je leven en aan je energie. Door deze mindset training ga je bewuster keuzes maken en leer je vanuit een positieve mindset impact te maken.

Één van de grootste redenen dat werknemers een hoge mate van stress en/of burnout klachten ontwikkelen wordt gevoed door het gevoel dat er weinig grip is op persoonlijke ontwikkeling op het werk. 

Dat is een valkuil voor zowel werkgever als werknemer omdat het ervoor kan zorgen dat werknemers minder duurzaam inzetbaar worden. Ontdek hoe de mindset training ‘Versterk je Mindset’ van HSK helpt bij het voorkomen van stress, burnout en faalangst. 

Training Versterk je Mindset

Versterk je mindset is een nieuwe, individuele training van HSK. Hierin staat het versterken van je mindset centraal, voor meer veerkracht en een positief en gezond leven. Initiatiefnemers Lot Berkhout en Nicole van der Herberg, beiden GZ-psycholoog, noemen het ‘een persoonlijke, praktische en wetenschappelijk onderbouwde ontdekkingsreis door de positieve psychologie.’

Je leert in vijf weken je kracht, talenten en weerbaarheid kennen en aanspreken, net als je gevoel van zingeving en succes. Een positieve mindset is niet zomaar een knop die je aan of uit zet en ook niet iets dat je van nature komt aanvliegen of niet. Je hebt gelukkig wel een keuze in hoe je in het leven staat en hoe je met dingen omgaat. Net zoals je voor je spierkracht naar de sportschool gaat, kun je een positieve instelling trainen.

Gebaseerd op 5 pijlers van welbevinden

Deze mindset training Versterk je Mindset is gebaseerd op principes uit de positieve psychologie en gebouwd op de vijf pijlers uit de ‘theorie over welbevinden’, ontwikkeld door de toonaangevende Amerikaanse psycholoog Martin Seligman:

De pijlers van welbevinden bestaan uit:

  • Positive emotions
  • Engagement
  • Relations
  • Meaning
  • Achievement

Per sessie pakken we er één beet met als doel om zelf – in de sessie plus de oefeningen door de week – te ontdekken: hoe voelt het als ik zo in het leven sta? 

We zijn in onze maatschappij vooral druk met successen en prestaties najagen. Terwijl je, als je uitvindt wat je belangrijk vindt, beter richting kunt geven aan je leven en aan je energie. Door de training ga je bewuster keuzes maken.

Het resultaat van deze training?

Deze mindset training levert een hoger niveau van welbevinden op waarbij je leert tappen uit het vat van kracht. 

Nicole en Lot gunnen de training aan iedereen, de winst is enorm, benadrukken ze. Niet alleen vakmatig, maar ook persoonlijk hebben zij de kracht van positieve psychologie ervaren. De kracht ontstaat vanuit de herhaling en de integratie in je leven. Zo wordt een positieve instelling steeds vanzelfsprekender; net als het trainen van een spier.

Tarief

Standaard tarief: € 792,- 

Bent u geïnteresseerd in deze training?

Gunt u uw medewerkers ook het cadeau van een positieve mindset? Ontdek dan nu de kracht van veerkracht, met Versterk je mindset. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze medewerkers via 026 – 36 87 763 of relatiebeheer@hsk.nl 

Aanmelden