HomeWerkgeverMental CoachingDuurzame inzetbaarheid | Coaching

Duurzame inzetbaarheid | Coaching

Duurzame inzetbaarheid | Coaching

Het thema duurzame inzetbaarheid staat hoog op menig strategische agenda. En dat is maar goed ook. De duurzame inzetbaarheid van medewerkers, collega’s en onszelf is een belangrijk en zeer actueel onderwerp. Op welke manier kun je duurzame inzetbaarheid stimuleren? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zelf actief aan de slag gaan én blijven met persoonlijke ontwikkeling? Onze zusterorganisatie Vitalmindz helpt jou hier graag bij. 

Vitalmindz - expert in preventie en amplitie

Wat is duurzame inzetbaarheid?

De wereld waarin we leven verandert continu. Duurzame inzetbaarheid wordt steeds belangrijker voor organisaties en medewerkers. Vroeger was nog het idee dat een goede beroepsopleiding voldoende was voor een levenslange loopbaan, tegenwoordig is de gedachte dat leren gedurende het gehele werkzame leven onvermijdelijk is. Ook worden we met z’n allen steeds ouder en werken we langer door. Dit kan alleen maar wanneer medewerkers gezond genoeg zijn om te werken en een organisatie gezond genoeg is om in te werken.

Ontdek coaching van Vitalmindz

Een belangrijk onderdeel van duurzame inzetbaarheid is de manier waarop individuen in een organisatie zelf vorm en richting kunnen geven aan hun persoonlijke ontwikkeling. Onze collega’s van Vitalmindz bieden op maat gemaakte coaching voor medewerkers. Hiermee helpen zij gedragspatronen te veranderen en doet de coachee kennis op die direct toegepast kan worden in het dagelijks leven. Er wordt continu gekeken naar de krachten van jouw medewerker en hoe deze versterkt kunnen worden. Lees alles over coaching van Vitalmindz.

Gratis kennismakingsgesprek

Op zoek naar coaching in dienst van de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers? Neem contact op met Vitalmindz voor een gratis en vrijblijvend gesprek.