Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeStudenten Goed Verzekerd (SGV)

Studenten Goed Verzekerd (SGV)

psychische klachten studenten

Heb je last van psychische klachten en wil je inzicht in je mentale gezondheid? Meld je via onderstaand formulier aan voor een kosteloos online onderzoek gevolgd door een telefoongesprek met een psycholoog. Deze psycholoog beoordeelt samen met jou wat er aan de hand is.

Hoe het werkt: Na je aanmelding krijg je een link toegezonden om een online vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is bedoeld om je klachten inzichtelijk te maken. Na het invullen plan je direct een belafspraak in met een psycholoog. Die kijkt dan, samen met jou, wat er aan de hand is en geeft een vervolgadvies. Als een behandeling nodig is kan je altijd snel terecht voor een goede behandeling bij een psycholoog bij jou in de buurt.

Dit onderzoek en telefoongesprek is kosteloos en vrijblijvend voor studenten. De behandeling die daar eventueel op volgt wordt vergoed door bijna alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Aanmeldformulier: