Mental coaching

Hebben uw werknemers te maken met functionerings- of ontwikkelvraagstukken? Dan is Mental Coaching uitermate geschikt.

bekijken

Financiering en vergoedingen

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden; via de zorgverzekering van de medewerker (gefunde zorg) of volledig gefinancierd door de cliënt of werkgever.

Gefunde zorg via zorgverzekering cliënt

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.  Dit betekent dat de zorgkosten voor behandelingen die vallen binnen de zorgverzekeringswet, bij de zorgverzekeraar van de cliënt gedeclareerd kunnen worden (gefunde zorg). Als de zorgverzekeraar de zorgkosten vergoedt, wordt er aanspraak gedaan op het openstaande eigen risico van uw cliënt. Om gebruik te kunnen maken van de declaratie van de zorgkosten bij een zorgverzekeraar is een geldige verwijsbrief nodig.

Werkgerichte onderdelen uit de @Work interventies worden niet vergoed door de zorgverzekeraars en worden altijd gefactureerd aan de werkgever.

Financiering door cliënt of werkgever

Het is ook mogelijk dat de cliënt of de werkgever de zorgkosten zelf betaald (private financiering). Er wordt dan geen aanspraak gedaan op de zorgverzekering van de cliënt. Onze @Work Screening,  werkgerichte @Work interventies en andere niet-zorgproducten zoals Mental Coaching  worden altijd aan de opdrachtgever gefactureerd. Wilt u een zorgtraject zelf financieren, kies dan op het aanmeldformulier voor private financiering.

Wilt u meer weten over de kosten en financiering neem dan contact op met uw regionaal contactpersoon.

Klik hier om uw cliënt aan te melden.
U kunt uw cliënt ook bij ons aanmelden via Zorgdomein.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.
Ga hiermee akkoord door op accepteren te klikken.