Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomeE-Health Vroegsignalering

E-Health Vroegsignalering

Psychische klachten zorgen voor leed voor degene die het betreft, maar ook voor zijn of haar werkomgeving. Dit wilt u voorkomen. Om op tijd ‘aan de bel’ te trekken kunt u of uw medewerker een digitale gevalideerde test te doen. Het is ook mogelijk om een webpagina in te richten waar medewerkers zichzelf periodiek kunnen testen.

Transparant en Snel

Met behulp van de vijftien minuten durende test wordt het klachtenniveau onderzocht. Na afloop van deze test wordt een telefoongesprek met de psycholoog gepland om de resultaten te bespreken. Als er geen sprake is van psychische klachten wordt dit bevestigd door de psycholoog en wordt de mentale fitheid bevestigd. Als er wel sprake is van psychische klachten wordt er advies gegeven voor een (preventieve) interventie of wordt de medewerker doorverwezen naar de bedrijfsarts.

Toepassing

Op basis van de test worden lichte stressgerelateerde of psychische klachten in een vroegtijdig stadium herkend en krijgen medewerker advies waarmee ze hun klachten kunnen verhelpen en zo uitval of ziekmelding kunnen voorkomen.

Tarief

Standaard tarief: € 78,-.

Download brochure (PDF)