HomeMental Fit Check (E-Health Vroegsignalering)

Mental Fit Check (E-Health Vroegsignalering)

Psychische klachten zorgen voor leed voor degene die het betreft, maar ook voor zijn of haar werkomgeving. Dit wilt u voorkomen. Om op tijd ‘aan de bel’ te trekken kunt u of uw medewerker een digitale gevalideerde test te doen. Het is ook mogelijk om een webpagina in te richten waar medewerkers zichzelf periodiek kunnen testen.

Transparant en Snel

Met behulp van de vijftien minuten durende test wordt het klachtenniveau onderzocht. Na afloop van deze test wordt een telefoongesprek met de psycholoog gepland om de resultaten te bespreken. Als er geen sprake is van psychische klachten wordt dit bevestigd door de psycholoog en wordt de mentale fitheid bevestigd. Als er wel sprake is van psychische klachten wordt er advies gegeven voor een (preventieve) interventie of wordt de medewerker doorverwezen naar de bedrijfsarts.

Toepassing

Op basis van de test worden lichte stressgerelateerde of psychische klachten in een vroegtijdig stadium herkend en krijgen medewerker advies waarmee ze hun klachten kunnen verhelpen en zo uitval of ziekmelding kunnen voorkomen.

Aanmelden

Wil je meer informatie of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact op met onze medewerkers via 026-3687769 of via relatiebeheer@hsk.nl.