header_werkgever_250914a
Een overzicht van alle HSK diensten voor werkgevers

Overzicht

Wat we doen

Wij zijn uw partner in psychische gezondheid. Wat we voor u kunnen doen:

Interventie: snelle re-integratie van werknemers

Met ons HSK Interventiepakket kunt u bij psychisch verzuim door bijv. angst en depressie rekenen op een snelle re-integratie van uw werknemer en op verzuimkosten besparen.

Preventie: voorkom psychisch ziekteverzuim en bespaar kosten

Wist u dat gemiddeld 30% van het ziekteverzuim in organisaties psychisch is? Goed beleid kan verzuim voorkomen en de duur ervan verkorten. HSK biedt diverse workshops en diensten voor de tijdige signalering van psychische problemen en het voorkomen van ziekteverzuim.

Coaching: werken aan persoonlijke ontwikkeling

Wilt u of uw medewerker zich op professioneel en persoonlijk gebied verder ontwikkelen? Kies dan voor HSK Coaching. Onze coaches zijn ervaren, wetenschappelijk opgeleide psychologen. Zij geven u inzicht in uw functioneren, helpen buiten kaders te denken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Acuut: 24/7 traumahulpverlening

Bij crisis en noodgevallen is HSK 24/7 bereikbaar voor traumahulpverlening. Wanneer er behoefte is aan hulpverlening kunnen wij binnen vier uur ter plaatse zijn, ook op locatie. Onze traumahulp kan ingeschakeld worden door bedrijven na schokkende, ingrijpende gebeurtenissen, ernstige (bedrijfs)ongevallen en persoonlijke noodgevallen.

Xperts: gedetacheerde psycholoog

Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan extra capaciteit voor psychische zorg, kunt u beroep doen op een gedetacheerde psycholoog van HSK.

Interapy: online psychische zorg

Interapy, onderdeel van HSK, is al meer dan twaalf jaar gespecialiseerd in ehealth en online psychotherapie. Hiermee bieden wij werknemers de optie om in hun eigen tijd en omgeving een behandeling te volgen.

Expertise: specialisten voor tic- , dwang- en conversiestoornissen

HSK heeft expertisecentra voor de diagnostiek en behandeling van specifieke doelgroepen en psychische klachten, zoals tics (bijv. Gilles de la Tourette), wangstoornissen en conversiestoornissen.

Cure & Care Development: hoogwaardige kennis

Met zusterorganisatie Cure & Care Development (CCD) beoogt HSK een kwalitatief hoogstaand opleidings- en nascholingsprogramma te ontwikkelen en aan te bieden voor professionals binnen de (G)Gz.