Unieke situatie:
behandelen op afstand vanwege het corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor u en uw psycholoog te bieden op de vestiging. In het geval u niet naar de vestiging kan of wilt komen, dan behandelen wij u telefonisch of via beeldbellen. Misschien is dat even wennen maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee. Deze manier van werken heeft geen invloed op de kwaliteit van onze behandelingen en biedt in deze bijzondere tijd een oplossing om u de benodigde zorg te blijven bieden.

Telefonisch

U heeft via de telefoon behandelsessies met uw psycholoog. Daarnaast maakt u gebruik van uw digitale werkboek. Dit is een goed alternatief voor een face-to-face behandeling en wordt door cliënten als prettig en persoonlijk ervaren.

Beeldbellen via HSK Online

Via HSK Online is het mogelijk om via beeldbellen contact te hebben met uw psycholoog. U krijgt dan een eenvoudige link toegestuurd om te kunnen beeldbellen. U ziet uw psycholoog via het beeldscherm en maakt daarnaast gebruik van uw digitale werkboek.

Bent u al cliënt bij HSK klik dan hier voor nieuws m.b.t. het corona-virus.

Digitaal cliëntportaal

Via uw digitale cliëntportaal heeft u altijd toegang tot uw behandeling en werkboeken. Ook bij face-to-face behandelingen maakt u al gebruik van dit cliëntportaal. Daarnaast kunt u via dit portaal of via de mail berichten sturen naar uw psycholoog.