HomevestigingenHSK Amersfoort Centrum

Psycholoog HSK Amersfoort Centrum

Bent u op zoek naar een psycholoog in Amersfoort Centrum? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Amersfoort Centrum kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Bij ons staat de deur voor u open. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid, in combinatie met bewezen effectieve behandelmethoden, hopen wij u graag snel te helpen!”

Jacqueline Reynders

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

HSK Amersfoort Centrum
Stationsplein 13A
Ingang: ‘’de Conducteur’’ aanbellen bij Regus, Receptie op verdieping -2
3818 LE Amersfoort

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. U kunt uw auto parkeren op de P&R Barchman Wuytierslaan. Vanaf hier is het 5 à 10 minuten lopen naar de HSK vestiging. Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘de conducteur’. U kunt aanbellen bij Regus en zich melden bij de receptie van Regus op verdieping -2 (min twee) en plaatsnemen in de wachtkamer. De psycholoog komt u daar ophalen.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl

U reist per trein naar station Amersfoort Centraal. Verlaat het station in de richting van het stationsplein. Het gebouw ‘de conducteur’ is gevestigd op het stationsplein. U kunt aanbellen bij Regus en zich melden bij de receptie van Regus op -2 (min twee) en plaatsnemen in de wachtkamer. De psycholoog komt u daar ophalen.