HomevestigingenHSK Amersfoort Centrum

Psycholoog HSK Amersfoort Centrum

Bent u op zoek naar een psycholoog in Amersfoort Centrum? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Amersfoort Centrum kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Bij ons staat de deur voor u open. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid, in combinatie met bewezen effectieve behandelmethoden, hopen wij u graag snel te helpen!”

Jacqueline Reynders

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. U kunt uw auto gratis parkeren in de Matthijs Vermeulenstraat. Vanaf hier is het 5 à 10 minuten lopen naar de HSK vestiging. U kunt ook dichterbij betaald parkeren in de parkeergarage Q-Park Beestenmarkt in de Sint Andriesstraat. Deze vindt u aan de rechterzijde van de Stadsring. .

Vanaf de parkeergarage steekt u de Stadsring over en loopt u in twee minuten naar gebouw “Willemshave” aan de Stadsring 175. Wij zijn gevestigd op de tweede verdieping

Bent u minder goed ter been of bent u bv in bezit van een invalide parkeerkaart, dan hebben wij de mogelijkheid om een parkeerplek voor u te reserveren. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u ruim vooraf aan uw afspraak contact opnemen met de teamleider Jacqueline Reynders via 088 – 11 55 815.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl
U reist per trein naar station Amersfoort Centraal. Vervolgens kunt u de volgende bussen nemen:

  • buslijn 5 richting Schothorst/Vathorst
  • buslijn 6 richting Rustenburg
  • buslijn 102 richting Apeldoorn

U stapt uit bij de bushalte ‘Blekerseiland’ op de Stadsring. Wij zijn gevestigd op de tweede verdieping van het gebouw “Willemshave” schuin tegenover de bushalte.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.