HomevestigingenHSK Amersfoort Noord

Psycholoog HSK Amersfoort Noord

Bent u op zoek naar een psycholoog in Amersfoort Noord? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Amersfoort Noord kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Amersfoort Noord

U bent van harte welkom bij ons op de vestiging. Tijdens het intakegesprek stelt uw psycholoog een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

“Nadat u de stap richting behandeling heeft gezet willen wij u helpen de stappen die nodig zijn voor herstel daadwerkelijk te maken. U bent van harte welkom.”

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. U kunt gratis parkeren op het terrein als u even aanbelt bij de slagboom. U dient hiervoor met de toets naar HSK Groep te gaan en 2x op bellen te klikken.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.
U reist per trein.