Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Arnhem Zuid

Psycholoog HSK Arnhem Zuid

Bent u op zoek naar een psycholoog in Arnhem Zuid? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Arnhem Zuid kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Arnhem Zuid

U bent van harte welkom bij ons op de vestiging. Tijdens het intakegesprek stelt uw psycholoog een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

 

“Met persoonlijke aandacht voor u en uw hulpvraag, gaan we samen aan de slag volgens de laatste wetenschappelijke inzichten! ”

Nikki van de Belt

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de routebeschrijving rechtsboven om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein ‘Gelderse Poort’ in het gebouw ‘Station 026’ op de tweede verdieping.

U kunt gratis parkeren bij het gebouw van ‘Station 026’. Als de slagboom bij de ingang van het terrein dicht is kunt u zich melden bij de praatpaal, dan wordt er voor u opengedaan.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.
U reist per trein naar station ‘Arnhem Centraal’. Vervolgens neemt u bus 331 richting ‘Nijmegen Weezenhof’ en stapt uit bij bushalte ‘Randweg’.

Of u reist per trein naar ‘Station Elst’. Vervolgens neemt u bus 331 richting ‘Velp Zuid’ en stapt uit bij bushalte ‘Randweg’.

Loop vanaf bushalte ‘Randweg’ 450 meter richting bedrijventerrein ‘Gelderse Poort’ aan de Burgermeester Matsersingel. Sla vervolgens rechtsaf naar de ‘Mr. D.U. Stikkerstraat’ en sla vervolgens weer rechtsaf naar de Mr. E.N. van Kleffensstraat. Wij zijn gevestigd aan de rechterzijde op nummer 6.

U moet zich op de begane grond melden bij de receptie  en aangeven dat u een afspraak heeft met HSK. Uw psycholoog haalt u op uit de wachtkamer.