Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Assen

Psycholoog HSK Assen

Bent u op zoek naar een psycholoog in Assen? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Assen kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Voor ons is het belangrijk dat jouw behandelaar goed bij je past. Samen maken we het verschil.”

Jeremy Adams

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Wij zijn gevestigd op de Transportweg 10 in het bedrijfsverzamelgebouw. U kunt plaatsnemen in de gezamenlijke wachtruimte op de begane grond. Uw behandelaar komt u ophalen.

Let op: we zitten niet in het gezondheidscentrum, maar in het gebouw ernaast.

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.   U kunt gratis voor en achter het gebouw parkeren.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.

U reist naar station ‘Assen Centraal’.

U kunt de volgende bussen nemen:

  • stadsbus 20 richting ‘Meppel’
  • bus 114 richting ‘Leeuwarden’
  • bus 115 richting ‘Heerenveen’.
    U stapt uit bij bushalte ‘Balkendwarsweg’.

Vanaf de bushalte is het circa zes minuten lopen. Loop een stuk terug en sla dan rechtsaf op het fietspad naast de ‘Balkendwarsweg’. Naast de rotonde bij de kruising gaat u rechtdoor richting de ‘Transportweg’. Volg de ‘Transportweg’ met de bocht mee naar rechts. HSK is gevestigd aan uw rechterzijde.