HomevestigingenHSK Breda

Psycholoog HSK Breda

Bent u op zoek naar een psycholoog in Breda? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Breda kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Naast Brabantse gezelligheid kenmerkt HSK Breda zich door gedreven, enthousiaste en betrokken therapeuten met inhoudelijke expertise. Hierbij bieden wij passende en kwalitatieve zorg aan door middel van doelgerichte interventies. Wij heten u van harte welkom op onze vestiging!”

Femke Bodifée

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Red Brick Office’ op de eerste verdieping.

U kunt betaald parkeren tegenover het gebouw in parkeergarage ‘Q-Park’.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl
U reist per trein naar station ‘Breda Centraal’.

Verlaat het station aan de Centrum-zijde ‘Stationsplein’ en loop linksaf. U bent dan al op de ‘Stationsweg’. HSK Breda is gevestigd op nummer 3b in het gebouw ‘Red Brick Office’.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.