Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Delft

Psycholoog HSK Delft

Bent u op zoek naar een psycholoog in Delft? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Delft kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“"Vertrouwd en dichtbij". HSK Delft is een divers team bestaande uit goed gekwalificeerde, betrokken en enthousiaste therapeuten. Om kwalitatieve zorg te leveren doen wij waarvan we weten wat werkt, waarbij wij graag een behandelplan op maat bieden. Zo willen wij recht doen aan u als persoon en passende zorg bieden. ”

Lot den Boon

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Medisch Centrum Delft’ op de derde verdieping.

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Echter lukt het hier door drukte vaak helaas niet om te parkeren.

In de omgeving van HSK Delft kunt u wel betaald parkeren. Houdt u dan rekening met een wat langere reistijd.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ‘Delft Centraal’.

U neemt stadsbus 60 richting ‘Den Haag’ of stadsbus 62 richting ‘Nootdorp’ te nemen. U stapt uit bij bushalte ‘De Bieslandshof’. De bushalte bevindt zich op de ‘Van Miereveldlaan’.

Loop vanaf de bushalte iets verder door en sla rechtsaf naar de ‘Lindelaan’. Sla vervolgens direct weer rechtsaf naar de ‘Beukenlaan’. Loop de parkeerplaats op, de weg knikt naar links, blijf de weg volgen en sla rechtsaf om het gebouw heen. HSK Delft bevindt zich hier.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.