HomevestigingenHSK Den Bosch

Psycholoog HSK Den Bosch

Bent u op zoek naar een psycholoog in Den Bosch? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Den Bosch kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Psycholoog Den Bosch

Bent u opzoek naar een psycholoog in Den Bosch

Tijdens het intakegesprek stellen we een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

“HSK Den Bosch Noord is een plek waar gedreven psychologen met inhoudelijke expertise voor u klaar staan. Samen met u werken wij aan uw persoonlijke ontwikkeling dan wel herstel. Hierbij vertalen wij de nieuwste inzichten uit de gedragswetenschappen naar uw persoonlijke situatie. Wij heten u van harte welkom op onze vestiging! ”

Anouk Scherphof

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

​Route en parkeren

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om de route te plannen van uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd op de derde verdieping.

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar station ’s-Hertogenbosch.

U neemt Stadsbus 7 richting ‘Maasoever’ en stapt uit bij halte ‘Saxofoon’. Vervolgens loopt u in ca. 3 minuten naar nummer 5B, waar wij gevestigd zijn op de 3e verdieping.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar haalt u daar op.