HomevestigingenHSK Den Haag – HAP Het Leyendak

Psycholoog HSK Den Haag – HAP Het Leyendak

Bent u op zoek naar een psycholoog in Den Haag Het Leyendak? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Den Haag Het Leyendak kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Professionele hulp onder één dak. Het Leyendak. ”

Inge de Best

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto

Klik op de routebeschrijving rechtsboven om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd in het het gebouw van Swaenestate, van Saffier de residentiegroep.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.

U reist per trein naar station Den Haag en neemt daar Tram 6, richting Uithof of Randstadrail 4 richting Uithof. U stapt uit bij halte Monnickendamplein. Of u neemt bus 25 en stapt uit bij halte Zuiderpark. U kunt ook bus 26 neme en uitstappen bij halte Leyenburg

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u daar ophalen.