Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Den Haag Bordewijklaan

Psycholoog HSK Den Haag Bordewijklaan

Bent u op zoek naar een psycholoog in Den Haag? HSK biedt bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie in de buurt. Ontdek hier waar u onze psychologen in Den Haag kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

Bent u opzoek naar een psycholoog in Den Haag Bordewijklaan

Tijdens het intakegesprek stellen we een diagnose en kijken we welke behandeling het best bij u past.

“Bij HSK Bordewijklaan werken we in een klein en hecht team, waardoor er ruimte is voor onderling overleg. We maken zo optimaal gebruik van elkaars kennis om u de beste behandeling te geven. De therapeuten zijn professioneel, goed opgeleid en betrokken. Dit leidt tot een persoonlijke en effectieve aanpak voor elke client. ”

Astrid van Schie

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto vanuit Utrecht en Gouda (A12)

Volg op de snelweg A12 de richting ‘Den Haag’. Neem de afslag naar de E30 richting Ring. Neem afslag 8 naar de Rijksweg 14/N14 richting Leidschendam. Na 360 meter sla rechtsaf naar de Rijksweg 14/N14. Na 2,3 kilometer sla linksaf richting Monseigneur van Steelaan. Na 430 meter sla rechtsaf richting Hofzichtlaan. Na 600 meter sla linksaf en parkeer aan het Finnenburg. Loop via het Bordewijkpad naar de Bordewijklaan.

Per auto vanuit Rotterdam en Delf (A13, A4) en vanuit Amsterdam en Leiden (A4)

Volg op de snelweg de richting Den Haag. Neem afslag naar de Rijksweg 14/N14 richting Leidschendam. Na 360 meter sla rechtsaf naar de Rijksweg 14/N14.Na 2,3 kilometer sla linksaf richting Monseigneur van Steelaan.
Na 430 meter sla rechtsaf richting Hofzichtlaan. Na 600 meter sla linksaf en parkeer aan het Finnenburg. Loop via het Bordewijkpad naar de Bordewijklaan. Het best kunt u parkeren op het Finnenburg en lopen via het Bordewijkpad. (Wandelroute 2 min). Andere gratis mogelijkheden zijn parkeren op de Hofzichtlaan of bij de P+R op station Mariahoeve.

HSK Den Haag Bordewijklaan is gevestigd op nummer 38. Bij de ingang kunt u aanbellen voor HSK. De vestiging bevindt zich op de begane grond aan uw linkerhand. 

Parkeren U kunt gratis parkeren in de straten rondom onze vestiging.

Het best kunt u parkeren op het Finnenburg en lopen via het Bordewijkpad. Andere gratis mogelijkheden zijn parkeren op de Hofzichtlaan of bij de P+R op station Mariahoeve.

Let op: Parkeren bij onze vestiging is niet mogelijk.

Per openbaar vervoer:

U reist per tram naar ‘Tramhalte Aegonplein’ Den Haag. Loop de Bordewijklaan op. Na 200 meter vindt u HSK aan uw linkerhand. (Wandelroute 2 min).

U reist per trein naar ‘Station Den Haag Mariahoeve’. Daar neemt u de uitgang naar het Aegonplein. Sla links af richting de Hofzichtlaan. Steek bij de stoplichten over en loop de Bordewijklaan op. Na 200 meter vindt u HSK aan uw linkerhand. (Wandelroute 4 min). Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl

 

Expertisecentrum Dwang Den Haag

HSK Den Haag heeft een expertisecentrum voor dwang en biedt bewezen effectieve behandeling voor een dwangstoornis of obsessief compulsieve stoornis. Lees hier meer over het Expertisecentrum Dwang.