HomevestigingenHSK Deventer

Psycholoog HSK Deventer

Bent u op zoek naar een psycholoog in Deventer? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Deventer kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“De juiste zorg op het juiste moment ”

Marjanne Lamberts-Verlaan

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Algemeen

HSK Deventer is gevestigd in medisch centrum ‘De Hoge Hond’ aan de Schurenstraat 8a op de 3de etage, bereikbaar via lift en trap. U kunt daar direct plaatsnemen in de wachtkamer, Uw behandelaar komt u daar ophalen.

Klik rechts  op  ‘Routebeschrijving’ om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.

U kunt gratis parkeren bij het medisch centrum.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.