HomevestigingenHSK Doetinchem

Psycholoog HSK Doetinchem

Bent u op zoek naar een psycholoog in Doetinchem? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Doetinchem kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“HSK Doetinchem bestaat uit een team van goed opgeleide psychologen, die goede behandelresultaten bereiken met een nuchtere en doelgerichte aanpak. ”

Sabine Janssen

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het pand van ‘Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen’ op de eerste verdieping.

U kunt betaald parkeren in ‘Parkeergarage Amphion’. Als u de parkeergarage uitloopt slaat u rechtsaf naar de ‘Hofstraat’. Na 200 meter slaat u rechtsaf naar de Keppelseweg. Het gebouw bevindt zich aan uw rechterzijde.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reis informatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.
U reist per trein naar Station Doetinchem.

U neemt bus 82 richting Zutphen via Steenderen en stapt uit bij halte Centrum. Vanaf de halte is het circa 6 minuten lopen. U loopt naar links naar de Dr. Huber Noodtplaats. Neem de flauwe bocht naar links naar de Plantsoenstraat. U slaat linksaf naar de Heezenstraat, vervolgens rechtsaf naar de Walstraat en rechtsaf naar de Grutstraat. U vervolgt u weg naar de Keppelseweg. HSK Doetinchem bevindt zich aan uw linkerzijde.

U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, uw behandelaar komt u daar ophalen.