HomevestigingenHSK Dordrecht

Psycholoog HSK Dordrecht

Bent u op zoek naar een psycholoog in Dordrecht? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Dordrecht kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“HSK Dordrecht is een gedreven, warm en betrokken team. Wij willen samen met u aan de slag om persoonlijke doelen te bereiken en een duurzaam herstel te bewerkstelligen. We heten u van harte welkom op onze vestiging!”

Lisa van Laarhoven

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.

Onze deur bevindt zich aan de linkerkant naast de hoofdingang van ‘Boogerman’. Wij zijn gevestigd op de tweede verdieping.

Er zijn enkele betaalde parkeerplaatsen in de omliggende straten. U kunt ook parkeren in ‘Parkeergarage Spuihaven ‘ en ‘Parkeergarage Veemarkt.

Parkeergarage Spuihaven
Vanuit de hoofdingang van de Parkeergarage Spuihaven (tevens een van de twee uitgangen) loop je rechtdoor weer naar de Spuiboulevard. Vervolgens slaat u rechtsaf en volgt u de Spuiboulevard langs onder anderen het stadskantoor en de sociale dienst (ongeveer 250 meter) tot u HSK aan de rechter hand hebt.  Onze deur bevindt zich na de ingang van “Boogerman”.

Parkeergarage Veemarkt
Rijdt daarvoor nog 200 meter door. U slaat de eerste zijstraat rechtsaf op de ‘Van Godewijckstraat’.  De parkeergarage is aan uw rechterzijde. Vanaf de parkeergarage wandelt u via voetgangersteeg ‘Willem Dreeshof’ naar de ‘Spuistraat’. Vervolgens slaat u rechtsaf. HSK bevindt zich aan de linkerzijde naast de hoofdingang van ‘Boogerman’’.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl
U reist per trein naar station ‘Dordrecht Centraal’.

Verlaat het station via de uitgang ‘Centrum’. U steekt de ‘Burgemeester De Raadtsingel’ over en loopt naar het noorden (Stationsweg). De stationsweg gaat over in de ‘Johan de Wittstraat’. Na 370 meter slaat u, voor het water, linksaf. Dit is de ‘Spuiboulevard’. HSK Dordrecht is gevestigd aan uw linkerzijde.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.