Corona virus

Wij doen er alles aan om een gezonde omgeving voor onze cliënten en  psychologen te bieden op de vestigingen van HSK. Kunnen of willen cliënten niet naar een vestiging komen, dan behandelen wij telefonisch of online via beeldbellen. Misschien is dat even wennen voor cliënten maar gelukkig heeft HSK hier goede ervaring mee.

Lees meer over behandelen op afstand

Extra psychische ondersteuning

Wij willen u als werkgever en uw medewerkers extra ondersteunen waar mogelijk in deze ingewikkelde tijd. We merken dat medewerkers soms onzekerheden, angsten of stress kunnen ervaren in deze coronacrisis, waarin aangepast werk of thuiswerken opeens heel gewoon is geworden. Een psychische supportlijn of Mental Check-in kan dan helpen.

Lees meer over de psychische supportlijn
HomevestigingenHSK Dordrecht

Psycholoog HSK Dordrecht

Bent u op zoek naar een psycholoog in Dordrecht? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Dordrecht kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“”

Inge Meijer

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.

Onze deur bevindt zich aan de linkerkant naast de hoofdingang van ‘Boogerman’. Wij zijn gevestigd op de tweede verdieping.

Er zijn enkele betaalde parkeerplaatsen in de omliggende straten. U kunt ook parkeren in ‘Parkeergarage Veemarkt. Rijdt daarvoor nog 200 meter door. U slaat de eerste zijstraat rechtsaf op de ‘Van Godewijckstraat’.  De parkeergarage is aan uw rechterzijde. Vanaf de parkeergarage wandelt u via voetgangersteeg ‘Willem Dreeshof’ naar de ‘Spuistraat’. Vervolgens slaat u rechtsaf. HSK bevindt zich aan de linkerzijde naast de hoofdingang van ‘Randstad’.

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl
U reist per trein naar station ‘Dordrecht Centraal’.

Verlaat het station via de uitgang ‘Centrum’. U steekt de ‘Burgemeester De Raadtsingel’ over en loopt naar het noorden (Stationsweg). De stationsweg gaat over in de ‘Johan de Wittstraat’. Na 370 meter slaat u, voor het water, linksaf. Dit is de ‘Spuiboulevard’. HSK Dordrecht is gevestigd aan uw linkerzijde.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.