HomevestigingenHSK Ede

Psycholoog HSK Ede

Bent u op zoek naar een psycholoog in Ede? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Ede kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Met ons diverse, hartelijke en gedreven team staan we klaar om u te begeleiden in uw herstelproces. Dit doen wij onder het motto "inzicht zonder handeling brengt geen verandering"! ”

Hanneke Bunt

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.  Wij zijn gevestigd in het gebouw ‘Business Point, De Vallei’.

U kunt gratis parkeren in de Galvanistraat.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein ‘Station Ede-Wageningen’. U kunt verder met een taxi of met de bus.

Vervolgens neemt u bus 85 richting ‘Veenendaal’ en stapt uit bij bushalte ‘Pascalstraat’.  Loop 150 meter op de Galvanistraat sla rechtsaf. HSK Ede bevindt zich aan uw rechterkant.

U kunt plaatsnemen in de wachtkamer, uw behandelaar komt u ophalen.