HomevestigingenHSK Eindhoven

Psycholoog HSK Eindhoven

Bent u op zoek naar een psycholoog in Eindhoven? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Eindhoven kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“Samen werken we aan uw herstel.”

Roxanne Rudolph - van Hemmen

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging.

U kunt uw auto parkeren op de Woenselse Markt (betaald), in de wijk (gratis) of op het parkeerterrein aan de Wezelstraat (gratis). Vanaf de Wezelstraat is het ongeveer 5 minuten lopen.

Per openbaar vervoer:

Voor de actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl.
U reist per trein naar Eindhoven.

Verlaat het station aan de Noordzijde. U neemt stadsbus lijn 2 richting ‘Blixembosch Oost’ en stapt uit bij halte ‘Sint Petruskerk’. Vanaf de halte loopt u enkele minuten ‘terug’ naar de Pastoriestraat. Wij zijn gevestigd aan de linkerkant op nummer 157.

U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, uw psycholoog komt u daar ophalen.

LET OP: Onze locatie Eindhoven is beperkt toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels. Een invalide toilet is niet aanwezig.  

Expertisecentrum Dwang Eindhoven

HSK Eindhoven heeft een expertisecentrum voor dwang en biedt bewezen effectieve behandeling voor een dwangstoornis of obsessief compulsieve stoornis. Lees hier meer over het Expertisecentrum Dwang.