HomevestigingenHSK Enschede

Psycholoog HSK Enschede

Bent u op zoek naar een psycholoog in Enschede? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Enschede kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“”

Nicole van den Brand

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en parkeren

Per auto:

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Oosterpoort, op de derde verdieping.

U kunt hier tegen betaling uw auto parkeren.

Per openbaar vervoer:

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. U reist per trein naar ‘Station Enschede’.

Vanaf Station Enschede is het circa 15 minuten lopen.  U loopt door de stationshal naar het Stationsplein. Wandel verder in oostelijke richting. Na 130 meter slaat u linksaf, over de spoorwegovergang naar de Korte Hengelosestraat. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Molenstraat. Na 450 meter loopt u rechtdoor, dit is de Oosterstraat. Wij zijn gevestigd aan de linkerzijde, op nummer 2, Gezondheidscentrum Oosterpoort.

Na aankomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte, uw behandelaar komt u daar ophalen.