HomevestigingenHSK Haarlem

Psycholoog HSK Haarlem

Bent u op zoek naar een psycholoog in Haarlem? HSK psychologen bieden bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. Door ons landelijke netwerk aan vestigingen is er altijd een locatie met een psycholoog in de buurt. Ontdek hier waar u een psycholoog in Haarlem kunt vinden en wat de ervaring is van eerdere cliënten.

“In Haarlem streven wij er naar, middels bewezen effectieve behandelmethoden, uw klachten zo spoedig mogelijk te doen opklaren waarbij aandacht is voor een persoonlijke benadering. Onze prioriteit is uw herstel van uw psychische klachten. ”

Paul Bras

Handig om te weten

Vergoedingen

U zit niet lekker in uw vel en wordt door uw arts doorverwezen naar een psycholoog. Fijn dat u samen met de psycholoog aan de slag kunt, maar wat kost dat nu eigenlijk? Als het gaat om zorgkosten zit u natuurlijk niet te wachten op onaangename verrassingen. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden klik dan op de onderstaande knop.

meer over vergoedingen

Aanmelden

Het aanmeldformulier opent zich in een nieuw venster. Klik hiervoor op onderstaande knop. Ondervindt u problemen bij het invullen van ons aanmeldformulier? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met ons op via 088 – 11 55 855.

Aanmelden

Route en Parkeren

Algemeen

HSK Haarlem is gevestigd in het pand Tauro. U kan zich melden bij de receptie en vervolgens plaatsnemen in de wachtkamer op de begane grond. Uw behandelaar komt u daar ophalen. HSK bevindt zich op de eerste etage.

Het kan zijn dat de voordeur (schuifdeur) soms op slot zit. In dat geval kunt u aanbellen en zal deze z.s.m. door de receptioniste geopend worden.

Per auto

Klik op de knop routebeschrijving om direct uw route te plannen
vanaf uw huidige locatie naar onze vestiging. Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren  op het parkeerterrein

Per openbaar vervoer

Voor actuele reisinformatie verwijzen wij u naar:  www.9292.nl. 

Vanuit Haarlem station:
Bus 50 van Arriva kunt u nemen richting Leiden Centraal waarbij u kunt uitstappen bij halte Koediefslaan te Heemstede. Het is vervolgens nog een drietal minuten lopen.

Bus 340 van Connexxion R-NET richting Uithoorn waarbij u kunt uitstappen bij halte Julianaplein te Heemstede. Het is vervolgens nog een vijftiental minuten lopen.

Vanaf Heemstede-Aerdenhout station:
Trein richting Den Haag uitstappen bij Station Heemstede-Aerdenhout. Het is vervolgens nog een elftal minuten lopen.

Bus 9 van Connexxion richting Bennebroek via de Glip waarbij u kunt uitstappen bij halte Koediefslaan te Heemstede. Het is vervolgens nog een drietal minuten lopen.